Home

En hilsen til deg som ikke er frelst…

Av Rolf Myrland.

Menneskene er skapt med fri vilje. Det onde kom inn i verden fordi de første menneskene på jorden valgte å være ulydige mot Gud. Resultatet ble at onde krefter fikk stor innflytelse i verden. Derfor all krangel og krig, misunnelse og løgn, hat og urett, fortvilelse og bekymring osv. Derfor også veien mot en evig fortapelse uten Guds nærvær.

Gud elsket menneskene så høyt at han gav sin Sønn for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv. Jesus kom for å frelse oss fra det onde. Han tok vår straff på seg og døde i vårt sted, for snart 2000 år siden. Han sonet for hele verdens synd, også din. Han overvant det onde – for at også vi skulle lære å leve et liv etter Guds vilje, i fred og harmoni, i godhet og mildhet, et liv der vi vender oss bort fra det onde for å gjøre det gode, slik Jesus lærer oss gjennom Guds ord. For den som tror og i lydighet vil ledes av Jesus, venter et evig liv i et rike som består av rettferdighet og fred og glede.

Nå som før har vi også frihet til å takke nei til Guds utstrakte hånd. Enhver har full frihet til å velge fortapelsen. Vi kan velge ikke å ha noe med Gud å gjøre her i livet – og da vil man også «slippe» å ha med ham å gjøre i evigheten. Vi kan fritt velge en evighet uten Gud, der bare onde krefter finnes.

Er det ditt ønske å gå gjennom livet, uten å ta imot Jesus som Frelser og Herre? Er det ditt ønske å takle livets utfordringer uten å ha Jesus som veileder og venn? Er det ditt ønske å vente med denne avgjørelsen, og risikere at både dette livet og evigheten vil gi deg svært mye å angre på?

Gud har gitt deg en fri vilje. Du kan bruke livet som du vil. Vi håper at den som vil velge det gode, kan få inspirasjon og undervisning om livet med Jesus, her på nettstedet ordetslys.no. Det står åpent for enhver å ta imot ham som leder for livet – eller å la det være.

I dag synes du kanskje tanken på å gi ditt liv til Gud virker håpløst dum. Da vil vi ønske at du tenker mer over saken! Vi håper du likevel vil lese og bli kjent med Bibelens budskap – og at du siden vil komme på andre tanker. Vi ønsker ditt aller beste! Samtidig har vi all respekt for at hver enkelt må velge selv.

Jesus sier selv: «Den som vil, han får ta livets vann uforskyldt!» (Åp.22.17).

Vi vil anbefale dette «livets vann»! La Guds ord bli det du «drikker av», det du fyller ditt sinn og din tanke med. Der finner man veien til livet, veien til det gode!

Vi ønsker at du og alle ville velge å leve resten av livet i Guds tjeneste! Da har du veldig god nytte av å lese mer på ordetslys.no!

Det er ditt valg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s