Home

En hilsen til deg som søker Gud…

Av Rolf Myrland.

Synden kom inn i verden ved de første menneskenes ulydighet mot Gud. Derved ble hele menneskeslekten fordervet, så vi så lett er åpne for onde krefter. Resultatet ble krangel og krig, misunnelse og løgn, hat og urett, fortvilelse og bekymring osv. Menneskeheten valgte en vei som fører mot evig fortapelse. Den som ikke vil ydmyke seg for Gud og søke frelse her i livet – får det slik man selv velger: Et liv og en evighet uten Gud. En evighet der kun de onde krefter har makt.

Men Gud har gitt menneskene en vei til frelse. Gud elsket oss så høyt at han sendte sin Sønn for at hver den som tror på ham ikke skal fortapes, men ha evig liv (Joh.3,16).

Jesus kom til jorden og gikk gjennom livet uten noen gang å gi etter for det onde. Han seiret over den ondes krefter – og tok helt uskyldig vår skyld og straff på seg. Han døde uskyldig i vårt sted og sonet for din og min og hele verdens synd. Ved troen på ham blir vi Guds barn med løfte om evig liv. Da er vi på vei mot en evighet i Guds rike, som består av rettferdighet, fred og glede. «Men alle dem som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn» (Joh.1,12).

Tror du dette? Da er du frelst! Da kan du glede deg i håp, ja, visshet om evig liv! Vi er alle av naturen fortapte syndere under Guds dom. Ved anger og erkjennelse og tro på Jesus død for oss, kan man tro og vite seg frelst, med rett til å kalles Guds barn (Joh.1,12).

I Bibelen har Gud gitt sine lover og bud for å vise menneskene veien til det gode. Jesus vil lede oss gjennom livet. Han kom og viste oss livets vei. Ja, han er selv veien og sannheten og livet (Joh.14,6).

Ved å lese og høre Guds ord, ved å ta imot det, tro det og gjøre det, vil du vokse til et rikere og rikere liv etter Guds vilje og hensikt. Gud vil fylle oss med sin Ånd og gir kraft til å seire over all synd som vil prege både våre tanker, ord og gjerninger. Om vi aldri så mye henger fast i synden, kan han frelse oss til et nytt og seirende liv. Gjennom sitt ord vil Gud vise oss sin vilje, så vi mer og mer kan lære å leve til hans behag (Joh.6,46-49).

Vi håper artiklene du kan lese på nettstedet Ordetlys.no vil være med å fremme vekst i det gode. Vi ønsker at alle mennesker ville velge å leve resten av livet i Guds tjeneste! Du må selv gjøre dine egne valg! Du bør selv lære å kjenne hans ord, selv lære å skille mellom godt og ondt og la deg lede av Jesus, «den gode hyrde» (Hebr.5,14; Joh.10,14). Ved å lese og kjenne hans ord, kan du lære å skille hyrdens røst fra falske røster og meninger. Da skal du ikke fare vill – men selv finne veien til det gode, og kanskje også kunne lede andre til den!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s