Home

Sitater fra Charles Spurgeon, Georg Steinberger og Andrew Murray.

Den Hellige Ånd kommer aldri for å gjøre oss herlig, eller en menighet, eller selv ikke en systematisk framstilling av lære. Han kommer for å gjøre Kristus herlig. Dersom vi ønsker å være på lag med Den Hellige Ånd, må vi tjene på en måte som gjør Kristus herlig.

Charles Spurgeon

 

I det kristne liv er vårt forhold til en person, ikke til en lære. Han etterlot oss et eksempel. Vi kan bli ledet vill av læresetninger, og vi kan gå lei av dem, men vi vil aldri gå lei av å se opp på Lammet og vandre i hans fotspor. La oss gjennom all evighet tilbe Faderen fordi han har gitt oss Lammet, ikke bare som et offer for synd, men også som en guide!

Georg Steinberger

 

Guds ånd virker ikke kjærlighet, eller gir styrke til å elske, uten at vi handler på det. Vi kan ikke se eller føle noe slikt som kjærlighet til Gud eller mennesker i våre hjerter før vi handler med kjærlighet. Vi kjenner ikke vår åndelige styrke uten at vi bruker og benytter den.

Andrew Murray

 

Frukt reproduserer seg selv. Vi kan avgjøre om vår undervisning og vårt liv er lys ved å se hvorvidt det skaper og modner åndelig frukt hos andre eller ikke. Bare hvor det er liv kan det bli frukt. Ifølge Joh. 6,47-59 kan evig liv bare eksistere hvor noen har vært villig til å dø sammen med Lammet. For den største seier for vår Herre er når Han finner noen på jorden som deler Hans død med Ham. Slike personer underviser med et synlig eksempel, den undervisningen vi alle vet er den mest effektive.

Georg Steinberger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s