Home

Av Lourens Campher.

En ting må vi alle ha helt klart for oss, og det er at Gud er suveren og har kontrollen på alle ting. Han kan la det han vil, skje med en gang, eller vente, hvis det fortsatt er nødvendig etter en tid… Intet kan skje uten at han tillater det, og han gjør hva som helst når han vil det.

 Dette gjelder også med menigheten. Hvis en menighet ikke er trofast, vil han reise opp en annen menighet for å fullføre det som er hans ypperste plan, og det er å bli herliggjort gjennom livet til hvert enkelt av lemmene i menigheten her på jord, og siden en gang i himmelen. Gud ønsker sønner og døtre som vil være lydige mot hans ord i alt de sier, tenker og gjør. Hvis vi er en venn av denne verden vil vi bli en fiende av Gud (Jak.4,4). Må Gud finne oss trofaste i å gjøre Faderens vilje her på jord, nå som vi ser dagen nærmer seg for hans komme (Matt.24,37-46).

 Gud deler ikke sin ære med noen, og han lar ikke noen bruke hans kraft til annen hensikt enn å la hans rike komme på jord. Han vil ikke at noen skal hevne seg selv mot andre, men vi skal heller legge alt i hans hender som har øyne som farer over hele jorden for med sin kraft å støtte den som har et hjerte som er helt med ham (2.Krøn.16,9).

 Jesus lærte oss vi intet kan gjøre uten ham, fordi han og Faderen er ett, og alle som kommer til Faderen må komme gjennom ham. Likevel er det mange som prøver andre veier og roter seg helt bort. Jesu vei er en smal vei med en meget trang port i begynnelsen på veien. Jesus selv gikk veien alene da han var her på jorden.

 Alle som vil opphøye seg selv her på jorden vil bli fornedret, men som det står i 1. Sam. 2, 30, vil Gud selv en dag ære dem som ærer ham. Den som lever livet i lyset i Jesus vil en dag få rik lønn, om man holder ved inntil enden. Tiden er veldig kort, så la oss ære Jesus og vår Far. Intet på jorden kan måle seg med ham. Han er den øverste og opphøyet over alle ting både i himmelen og på jorden.

Første gang publisert i nr. 3/2004.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s