Home

Å bli formet av Guds hånd må bli alt for oss, vår lyst fremfor noe på jorden. Når vi har det slik, blir trengslene en velsignelse, fordi vi i alt ser en mulighet til å stole på Ham som vil fortsette med å rense oss. Når vi er i stand til å ta i mot sannheten og leve som smeltet gull, fuktig leire, mykt voks, med bøyet og sønderbrutt hjerte – da er vi føyelige i Pottemakerens hånd, mens vi blir forvandlet til Hans bilde.

 Dessverre er det for mange som ikke skjønner disse prinsipper. De har hørt tale om å ”komme til Jesus og alt skal gå greit, alt vil bli bra”. Det er mange som ikke blir fortalt at Gud elsker dem høyere enn å la dem forbli slik de er. De får ikke høre at det store privilegium han har for dem, er å bli forvandlet til ”Hans Sønns bilde”. (Rom. 8, 29)

 Å bli forvandlet slik at Kristus blir åpenbart til andre gjennom oss er en velsignelse som overgår alt annet mennesket kjenner til! Likevel går man ofte glipp av dette på grunn av den overfladiske forkynnelsen som ”klør i øret”.
 Kristus kommer for å hente sin brud, ”en herlig menighet som ikke har flekk eller rynke eller noe slikt, men at den skulle være hellig og uten lyte”. (Ef. 5, 27) Vi vet at det må være en enorm forberedelse av Hans brud, menigheten, før Hans gjenkomst.

Oversatt fra boken  ”The Wigglesworth Standard” av P.J. Madden, side 196 og 197. Gjengitt ved tillatelse av forlaget  Whitaker House, New Kensington, PA, USA (Copyright 1993).

Først publisert i nr. 4/2003.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s