Home

Av Arne Bekkevold.

«Men du har noen få navn i Sardes som ikke har sølt til klærne sine. De skal gå med meg i hvite klær, for de er verdige til det» (Åp.3,4).

Det var Jesus Kristus selv som uttalte disse velsignede og sanne ordene om noen få i Sardes-menigheten. Men Jesus ville jo at også alle de andre vennene der skulle ha det slik som disse få. De var jo ennå i hans hånd – nådens tid var ennå over dem alle. Mon hvordan dette brevet ble mottatt av de forskjellige blant de troende der i Sardes?! Mon om det hadde en sjokkartet virkning på menighetens engel, så han omvendte seg radikalt og formante de andre til det samme?! Ble disse få trofaste en redning for dem? Vi må inderlig håpe at det gikk slik.

Må denne sanne hendelse oppmuntre oss alle til sann gudsfrykt – til en trofast vandring i Guds underfulle, omskapende lys! Disse få var nok strålende eksempler i gudsfrykt, og legg merke til hvilken framtid Jesus gav dem!

Ja, må dette gripe alles hjerter, så vi kan være lysende eksempler i venneflokken, og med våre medvandrere oppnå disse veldige løfter som Jesus har gitt oss! Ja, les hele første kapittel i Åpenbarings-boken, og du vil forstå hvilken veldig Frelser vi har!

Første gang publisert i nr. 1/2001.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s